Varasto loppu

Pääsiäisherkkuja kotiin, kahdelle, Fiasco? by Ultiman tapaan. Pitkälle esivalmisteltu kolmen ruokalajin Pääsiäismenu kahdelle. Halutessasi voit täydentää makumaailmaa valitsemalla samaan pakettiin vaikka Antipasti mistin, foccacciaa tai välijuustot. Huomioittehan, että emme valitettavasti kokonaisuudessa voi ottaa erikoisruokavalioita huomioon. Halutessasi voit noutaa Pääsiäiskassin Ravintola Ultimasta torstaina 1.4. klo 12-17 tai valita Premium-kotiinkuljetuksen. Toimitus tapahtuu torstaina 1.4. klo 13-17 välisenä aikana ja toimitusalueenamme ovat Helsinki, Espoo ja Kauniainen.

Alkaen: 0,00

Pääsiäisherkkuja kotiin, kahdelle, Fiasco? by Ultiman tapaan. Pitkälle esivalmisteltu kolmen ruokalajin Pääsiäismenu kahdelle. Halutessasi voit täydentää makumaailmaa valitsemalla samaan pakettiin Antipasti mistin, Ultiman foccacciaa tai välijuustot! Huomioittehan, että emme valitettavasti kokonaisuudessa voi ottaa erikoisruokavalioita huomioon. Halutessasi voit noutaa Pääsiäiskassin Ravintola Ultimasta keskiviikkona 31.3. klo 12-17 tai valita Premium-kotiinkuljetuksen. Toimitus tapahtuu keskiviikkona 31.3. klo 13-17 välisenä aikana ja toimitusalueenamme ovat Helsinki, Espoo ja Kauniainen.

135,00

Lombardia, tuo maailmankuulu viinialue, joka on noussut viini-intoilijoiden tietoisuuteen muummoassa kirsikan aromein varustellun Valtellinan sekä kuplivan Franciacortan myötä. Vuoristoinen keskellä Pohjois-Italiaa sijaitseva alue tuottaa jopa 1,3 miljoonaa hehtolitraa viiniä vuodessa. Tunnetuimpia rypäleitä alueella ovat Nebbiolo ja Trebbiano di Lugana. Myös Gardajärvellä lomailleet ovat varmasti tustuneet Lombardian herkullisiin viineihin. Fiascon kevään ensimmäistä omaa viini-iltaa vietetään keskiviikkona 25.5.2022 kello 17:30 Tuttuun tapaan viini-iltaa emännöi Ravintolapäällikkömme Heidi Martikainen Benvenuto!   Mitä? Lombardian viini-ilta 4rkl 10 viiniä hinta 135€ (sisältäen menun ja viinit) Milloin? Keskiviikkona 26.5.2022 kello 17:30-21:00 Missä? Ravintola Fiasco, Eteläranta 16, 00130 Helsinki

215,00

  La Spinetta on yksi maailman arvostetuimmista viinitaloista. Talon historia alkaa 1960-luvulta, jolloin viljelijäpariskunta Giuseppe ja Lidia Rivetti aloittivat yhteisen projektinsa Pohjois-Italian Piemontessa. 1977 Rivettin perheen lapset, Carlo, Bruno, Giorgio ja Giovanna aloittivat Moscaton viljelyn vahnempiensa opastuksella ja tuella. Heidän Moscatonsa Bricco Quaglia ja Biancospino olivat ensimmäisiä single-cru Moscatoja Italiassa ja talo on toiminut suunnannäyttäjänä lajikkeen tuottamisessa Italiassa. Makeiden viinien suosion myötä, Rivetin perhe päätti laajentaa toimintaansa punaisten rypäleiden tuotantoon ja näin saivat alkunsa vuonna 1985 Barbera Ca di Pian ja vuonna 1989 Pin. Näistä viineistä inspiroituneina, perhe laajensi viljelyä Barbarescoon ja vuonna 1995 sai alkunsa Gallina ja tarhaviiniensä myötä, La Spinetta on noussut osaksi maailman huippuviinitaloja. Keskiviikkona 27.4 on mahdollisuus päästä viettämään viinintekijä-iltaa Ravintola Fiascoon La Spinettan viinien parissa. Mukana illallisella on herra menestyksen takana, Giorgio Rivetti. Illan aikana nautimme 8 viiniä ja 4 ruokalajin menun Fiascon keittiön valmistamana. Benvenuto!   Mitä? La Spinetta viinintekijä-illallinen 4rkl 8 viiniä hinta 210€ (sisältäen menun ja viinit) Milloin? Keskiviikkona 27.4.2022 kello 17:30-21:00 Missä? Ravintola Fiasco, Eteläranta 16, 00130 Helsinki

119,00

Saksan viinit by Teemu Rinta-Mänty Hinta: 119€ / hlö Sue Ellen tuo mukanaan tastingit tunnelmallisessa Viinikellarissamme Etelärannassa. Riesling, riesling, riesling... Saksan tunnetuin rypäle, jota me suomalaiset rakastamme. Ilta pitää sisällään 8 viinin maistelukaadot sekä 4 ruokalajin menun. Sue Elleniin vieraaksi saapuu viiniasiantuntija Teemu Rinta-Mänty, DipWSET on viinikirjoittaja sekä -kouluttaja, jolla on laaja-alainen kokemus Saksan viineistä. Hän on toiminut saksalaisten laatutuottajien järjestön VDP:n ambassadorina vuodesta 2016 ja opiskelee parhaillaan Master of Wine-tutkintoa. Tule mukaan 24.5 klo 18:00 viinikellariimme Teemun ohjeistuksella oppimaan uutta sekä nauttimaan mahtavista viineistä ja Sue Ellenin menusta. Nähdään rieslingin merkeissä Etelärannassa!